Menu

Vorig jaar na de feestdagen ben ik met mijn ouders en zus naar Rotterdam geweest. We hebben er een dagje uit van gemaakt met een overnachting bij het Hilton hotel. ‘S ochtends om elf uur reden we van huis weg richting Rotterdam. Bij aankomst gingen we meteen in checken bij het Hilton hotel. Zodra wij onze bagage bij het hotel hadden gebracht, gingen we de stad in.

De Markthal

Na dat we hadden geshopt, waren we in de buurt van de overdekte markthal. Deze echte hotspot in Rotterdam is sinds najaar 2014 geopend. Iedereen die van goed en lekker eten houdt, is bij de markthal in Rotterdam aan het goede adres. Hier vindt u etenswaar en gerechten van verschillende culturen. Naast de vele horeca dat gelegen is in de markthal, zijn er 228 appartementen, is er een grote winkelruimte en een parkeergarage.

Na het bezoekje bij de markthal hadden we al kaartjes gehaald voor een voorstelling van Hans Klok in het Luxor theater. ‘S avonds hebben we genoten van het mooie entertainment en hebben we nog een drankje gedaan.

Kubuswoningen

Toen we terug kwamen van het Luxor theater, sloten we met z’n vieren de dag af in het hotel. De volgende dag moesten we ’s ochtends al uit checken en zijn we weer de stad in gegaan. We hebben de kubuswoningen opgezocht. Een echte hotspot. Deze woningen zijn ontworpen door Pieter Blom en zijn ook te bezichtigen. Toen we binnen keken waren we allemaal gedesoriënteerd doordat sommige elementen recht stonden en andere scheef.

Na het bezichtigen van de kubuswoningen zat ons uitje op en zijn we weer richting huis gegaan. Het was een ontspannen en gezellig nachtje weg om niet snel te vergeten.